TA DEN MEST NØYAKTIGE
OG PÅLITELIGE
PERSONLIGHETSTESTEN

Du er et unikt individ med dine egne personlighetstrekk – noen av disse trekkene gjør deg i stand til å oppnå store ting i livet, og andre kan synes å holde deg tilbake og i siste instans undertrykke ditt sanne potensial.

Din personlighet bestemmer din fremtidige suksess og lykke. Oxford Capacity Analysis har gagnet millioner av mennesker siden 1960. Det er den eneste testen som gir en målbar, nøyaktig analyse, fulgt av en personlig konsultasjon med praktiske anbefalinger skreddersydd til dine behov, basert på dine resultater. Resultatene fra Oxford Capacity Analysis vil avsløre din oppfatning av deg.

Informasjon om beskyttelse
av personlige opplysninger
Dine opplysninger vil bare bli brukt i forbindelse med at du får lagd denne personlighetstesten og får den vurdert. Du har også mulighet til å få mer informasjon om Scientology. Dine opplysninger vil aldri bli solgt eller på annen måte gitt videre til en tredjepart. Hvis du på et tidspunkt ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss skal du bare bruke linken i bunnen av meddelelsen. Du er velkommen til å gjennomgå våre regler for behandling av personlige opplysninger for å få nærmere opplysninger.

KJENN DEG SELV

I det meste av våre liv har vi blitt undervist i å tro at personlighet er et genetisk trekk som ikke kan endres, og at man bare må «leve med det». Dette er ganske enkelt ikke sant. Sannheten er at du kan endre personligheten din og bli en mye bedre og lykkeligere versjon av deg selv – en som ser livets utfordringer i øynene og overvinner dem lett ved å bruke kunnskap – den du virkelig er.

  • Finn dine problemområder og oppdag ditt nivå av lykke, selvtillit, stabilitet og mye mer.
  • Finn ut hvordan din personlighet avgjør din evne til å håndtere mellommenneskelige forhold.
  • Kjenn dine styrker og vit hvordan du kan øke dem, så du kan få mer ut av livet.

HVORDAN DET GJØRES

1

Trinn 1: TA TESTEN

Oxford Capacity Analysis identifiserer de 10 viktigste personlighetstrekkene som påvirker hele din fremtid.

Det er en faktisk vitenskapelig analyse basert på svarene dine. Det er din oppfatning av deg. Det tar omkring en time å gjøre den.

2

Trinn 2: FÅ TESTRESULTATENE

Etter at du har fullført testen, blir din personlighetsanalyse generert og vist. Dette tar under et minutt.

Det viser dine styrker og svakheter – hvilke personlighetstrekk å dra fordel av og hvilke som har behov for hjelp.

3

Trinn 3: KONSULTASJON

Mens analysegrafen viser klart atskilte personlighetstrekk, er det det innbyrdes forholdet mellom disse trekkene som gir det større bildet av din personlighet.

Vi tilbyr derfor en gratis konsultasjon for å gi deg en detaljert evaluering av din personlighetsanalyse med en av våre utdannede stabsmedlemmer.

I dette personlige intervjuet får du en bedre forståelse av dine personlige styrker og svakheter, og etablerer den anbefalte veien til din raske og vedvarende suksess.


HVA ER DET SOM GJØR OCA-TESTEN UNIK?

Ingen annen personlighetstest og analyse gir deg resultater og praktiske løsninger.

Du kan bli mer kompetent, mer suksessfull og lykkeligere enn du noensinne trodde var mulig, når du har identifisert din personlighets viktigste områder. Ved å oppdage hvilke trekk som akkurat nå gagner livet ditt og hvilke som har behov for forbedring, kan du deretter ta de avgjørende trinn til å øke dine styrker og overvinne dine svakheter.

Testen og den oppfølgende konsultasjonen er GRATIS uten ytterligere forpliktelser.

Mange av dem som følger de anbefalte kursene opplever betydelige forbedringer på sin personlighetsgraf og IQ.

PERSONLIGE SUKSESSHISTORIER

AVSLØRTE SVAR

«Oxford Capacity Analysis avslørte en masse svar for meg. Svar jeg alltid har lett etter. Det så alltid ut som om det var for enkelt, som, ’er det virkelig så enkelt?’ Det er det virkelig!» – David

OPPNÅ MÅL

«Med det jeg har lært, har jeg vært i stand til å lykkes i området mitt, på jobben min, og jeg må si at det virkelig hjalp meg til å oppnå mine drømmer, og oppnå dem på den best mulige måte.» – Daniella

OPPNÅ VISSHET

«Jeg var svært usikker og lurte på hvorfor jeg ikke lyktes i livet. Nå har jeg en stor visshet. Det er lettere å omgås andre mennesker og jeg kan hjelpe dem bedre. Nå kjenner jeg meg selv!» – Cynthia

FORBEDRE FORHOLD TIL ANDRE

«Min kone og jeg kommer forbløffende godt overens. Vårt daglige liv er en fornøyelse. Det er tilsynelatende ikke noe vi ikke er i stand til å håndtere nå.» – Shawn