TA DEN MEST NØYAKTIGE
OG PÅLITELIGE

PERSONLIGHETSTESTEN

Din IQ, personlighet og dugelighet bestemmer din fremtidige suksess og lykke. Oxford Capacity Analysis-personlighetstesten har gagnet millioner av mennesker siden 1960. Det er den eneste testen av sin art som gir en målbar nøyaktig analyse, fulgt opp av en konsultasjon under fire øyne med praktiske anbefalinger, skreddersydd til dine behov på grunnlag av resultatene dine.

Du er et unikt individ med dine egne personlighetstrekk – noen av disse trekkene gjør deg i stand til å oppnå store ting i livet, og andre kan forekomme å holde deg tilbake og til sist undertrykke ditt sanne potensial.

Informasjon om beskyttelse
av personlige opplysninger
Dine opplysninger vil bare bli brukt i forbindelse med at du får lagd denne personlighetstesten og får den vurdert. Du har også mulighet til å få mer informasjon om Scientology. Dine opplysninger vil aldri bli solgt eller på annen måte gitt videre til en tredjepart. Hvis du på et tidspunkt ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss skal du bare bruke linken i bunnen av meddelelsen. Du er velkommen til å gjennomgå våre regler for behandling av personlige opplysninger for å få nærmere opplysninger.

HVORDAN DET GJØRES

Trinn 1: TA TESTEN

Oxford Capacity Analysis (OCA) identifiserer de 10 viktigste personlighetstrekkene som påvirker hele din fremtid.

Det er en faktisk vitenskapelig analyse basert på svarene dine. Det er din oppfatning av deg. Det tar omkring en time å gjøre den.

Trinn 2: FÅ TESTRESULTATENE

Etter at du har fullført testen, blir din personlighetsanalyse generert og vist. Dette tar under et minutt.

Det viser dine styrker og svakheter – hvilke personlighetstrekk å dra fordel av og hvilke å få hjelp med.

Trinn 3: KONSULTASJON

Mens analysegrafen viser klart atskilte personlighetstrekk, er det det innbyrdes forholdet mellom disse trekkene som gir det større bildet av din personlighet.

Vi tilbyr derfor en gratis konsultasjon for å gi deg en detaljert evaluering av din personlighetsanalyse. En av våre utdannede konsulenter leverer dette til deg.

I dette personlige intervjuet får du en bedre forståelse av dine personlige styrker og merkbare svakheter, og etablerer den anbefalte veien til din raske og vedvarende suksess.


HVA ER DET SOM GJØR OCA-TESTEN UNIK?

Ingen annen personlighetstest og analyse gir deg både – resultater og praktiske løsninger.

Du kan bli mer kompetent, suksessfull og lykkeligere enn du noensinne trodde mulig, så snart du identifiserer nøkkelområdet for din personlighet. Ved å oppdage hvilke trekk som akkurat nå gagner livet ditt og hvilke som har behov for forbedring, kan du foreta de avgjørende trinn til å øke dine styrker og få bukt med dine svakheter.

Videre er OCA-testen og den oppfølgende konsultasjonen en GRATIS publikumsservice uten ytterligere forpliktelser.

Mange av dem som følger de anbefalte kurs opplever betydelige forbedringer på sin personlighetsgraf og IQ.

KJENN DEG SELV

I det meste av våre liv er vi blitt undervist i å tro at personlighet er et genetisk trekk som ikke kan endres, og at man bare må «leve med det». Dette er ganske enkelt ikke sant. Faktum er at du kan endre personligheten din og bli en mye bedre og lykkeligere versjon av deg selv, som ser livets utfordringer i øynene og overvinner dem med kunnskap og lett – ditt sanne deg.

  • Finn dine problemområder og oppdag nivået ditt av lykke, selvtillit, stabilitet og mer.
  • Finn ut hvordan det har seg at personligheten din bestemmer din evne til å håndtere forhold.
  • Kjenn din styrke og hvordan du kan øke den, så du kan få mer ut av livet.

PERSONLIGE SUKSESSHISTORIER

FINN SVAR

«I Scientologi fant jeg mange svar som jeg alltid har lett etter, og også noen som jeg ikke visste jeg lette etter. Det virket nesten for enkelt – som: er det virkelig så lett? Det er virkelig det.» – David

NÅ DINE MÅL

«Med det jeg har lært, har jeg vært i stand til å gjøre det godt på feltet mitt og i jobben min, og jeg må si at det virkelig har hjulpet meg til å oppfylle mine drømmer, og gjøre det på den best mulige måten.» – Daniella

OPPNÅ VISSHET

«Jeg var meget usikker og spekulerte på hvorfor jeg ikke lykkes i livet mitt. Nå har jeg masser av sikkerhet.» Nå kan jeg omgås og hjelpe folk bedre. Nå kjenner jeg meg selv!» – Cynthia

HVORDAN MAN FÅR ET BEDRE FORHOLD TIL ANDRE MENNESKER

«Jeg er en meget utendørs fyr og kan like strabaser. Nå fungerer jeg mye bedre sammen med andre mennesker. Min hustru og jeg kommer forbausende godt ut av det sammen. Hver dag er en glede. Det er tilsynelatende ikke noe vi ikke er i stand til å håndtere nå.» – Shawn